Hinken eller Holken!

 

Och där mitt i semesterlyckan så fick jag veta att alla hemskheter jag någonsin hört om matförgiftning men trott var myter faktiskt är sanna. Erfarenheter jag gärna hade varit utan. 2 sprutor, 4 injektioner och 6 piller senare så är jag i alla fall vid medvetande igen. Men tonfisksallad kommer nog föralltid att uteslutas från min meny!

Citycatkisses!

 

5 Kommentarer

 1. Camilla säger:

  Krya på dig och hoppas du blir bra snart så du kan njuta av sol och värme.

 2. Sanna säger:

  Men usch vilken otur du har!! krya på dig

 3. Anonym säger:

  Hoppas du blir bra snart! Krya på dig!

 4. Pia säger:

  Krya på dig-kram från Göteborg!!!

 5. Rebecka säger:

  Stackare!Jag vet hur det är att ha matförgiftning
  🙁 Massa kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.