Wedding Outfits!

Hello Citycatbabes! Nu när jag skrev om klänningar till bröllop så tänkte jag att det kunde vara kul att dela med mig lite av bilder från några av de bröllop som vi har varit på genom åren. 😀
 
Vinterbröllop 2006. (10 år sedan).
Här var jag brudtärna för min bästa vän i en brun satinklänning uppsydd i England som bruden hade valt ut.
 
 
Trädgårdsbröllop med efterföljande fest i lada på landet, 2007.
Jag bar en rosamönstrad chiffongklänning från Zara och rosa sandaletter från Björn Borg. Kappa från Zara. Har kvar både klänning och kappa i superfin kondition så det är inte alltid budgetkedjorna är slit och släng. 🙂
 
 
Sommarbröllop i skärgården 2009.
Här bar jag en lätt coctailklänning med volanger i de marina fägerna vitt, blått och rött för att passa det somriga vätskusttemat. Jag har kvar både klänning (Asos) och skor (Bianco), riktiga favoriter som jag använde senast förra sommaren.
 
 
Höstbröllop i Göteborg 2012.
Jag bar en lila coctailklänning från Karen Millen med bollero från Coast. Jag minns att jag tittade på en massa bilder på nätet för att få till den där frisyren och övade en gång innan själva dagen. Blev ju jättefint tycker jag så här nu i efterhand. 🙂
 
 
 
Junibröllop på en herrgård för min mans bror 2013.
Jag bar en underbar klänning av sidenchiffong från By Malina i modellen Santorini, väska från Mulberry och rosa skor från Christian Louboutin. Älskade färgen! Tyvärr behöver den tas till skräddare för den blev helt söndertrasad nedtill. Hoppas att jag orkar det någon dag för jag skulle vilja använda den igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt eget bröllop i New York med mitt livs kärlek och med min lilla groda i magen, 2014.
Jag bar en vit tyllklänning med spetsinfällningar, broderad med paljetter och glaspärlor. Lång slöja av chiffong med spetskant. Det känns som alla klänningstillfällen har lett upp till den här magiska dagen när jag fick bära den ultimata drömklänningen. Axelbandslös i flera lager tyll och spets. Det roliga är att jag hittade den på Ebay UK för 800 kr och jag har aldrig känt mig så fin! 😀 Den lilla fuskpälsboleron hittade jag på Asos på rea för ca 500 kr har jag för mig. Jag fick så mycket komplimanger för klänningen och alla trodde att den hade kostat en förmögenhet. Eftersom jag inte ens skulle ha den på mig hela dagen så kändes det bara så onödigt att lägga tusentals kronor på en klänning. Nu hänger den ändå bara där i en påse på vinden. Jag tycker fortfarande att det är min drömklänning alla kategorier så har inte ångrat mig en sekund. Jag har heller aldrig sett min man snyggare, men hans smoking var dock betydligt dyrare. 🙂 
Ja där har ni 6 bröllop på 8 år. Vi gick faktiskt på två till, men hittar inte bilderna därifrån.
Hoppas ni tyckte det var kul med en walk down memory lane. 😀
Citycatkisses!
 

2 Kommentarer

  1. Michaela säger:

    Vilket roligt inlägg! Du är ju sååå classy! Alla outfits är fina men tyckte av gästoutfitsen att det marina röd/blå/vita var särskilt fint! Oväntat och så fräscht!

    1. Ellie/Göteborg säger:

      Åh tack, vad kul att höra vad du tyckte om inlägget och att du tyckte det var roligt! 😀 Kul att du gillade den marina-looken. Ja det väckte väldigt uppståndelse de där röda skorna, ha,ha, på den tiden. De skulle se mina skor nu :I, ha,ha. Jag gillade också den outfiten och det marina kommer ju tillbaka stort i vår och sommar så får kanske användning av det igen! Många kramar och tack för feed backen! <3 <3 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.