CFDA Awards 5 Bäst Klädda! Och de som inte lyckades lika bra…

CFDA Awards är modets stora prisgala och det är alltid en glamourös affär med alla stora namn bland designers och modeller närvarande. I år vann Raf Simson både bästa manliga och bästa kvinnliga designer (eh ja alltså, han designar för både män och kvinnor hos Calvin Klein). Bästa internationella designer blev Demna Gvasalia för sitt arbete med Balenciaga och hypade Vetements. Här har ni mina bäst och sämst klädda under kvällen.

Bra:

2Omg, slay! Bella Hadid gör det igen. Alltså denna donna vet inga gränser just nu utan fullkomligt äger alla röda mattor hon tar sig an! Cerise är sommarens hetaste färg och den här 80-talsinspirerade klänningen med breda axlar och markerad midja från Off-White är bara så cool. Lagom dos trend och lagom dos retro. Läckert matchat med en ljusrosa väska (precis som vi  vill ha det i år). Sandaletterna med genomskinlig rem bidrar till den minimalistiska, grafiska känslan.

6

Sara Sampaio ser ut som en dröm i den här magiskt vackra klänningen från J Mendel. Alltså jag älskar en klassisk galaklänning och speciellt när det är i en sån här underbar kornblå färg. Den integrerade capen är inte för tung och strikt som de ibland kan vara utan förhöjer designen ännu ett snäpp.

1

Gigi Hadid bar helvitt från The Row med smycken från Lorraine Schwartz och skor från Stuart Weitzman. Bara en supermodell kan komma till en gala klädd i nattlinne, morgonrock och tofflor och ändå se helt sjukt snygg ut. Pyjamaslooken är het i år och nu lär trenden bli kvar ett tag till. Lägg märke till att tofflorna glittrar liksom chokerhalsbandet, det är dessa detaljer som tar looken från mys till glam!

10

Toppmodellen Elsa Hosk är superfin i svartvit volangklänning från Philosophy di Lorenzo Serafini (det namnet tog ett tag att skriva). Perfekt matchat med röda skor och rött läppstift.

11

Josephine Skriver var coolast på galan klädd i en kostym med tusentals handbroderad kristaller från Naeem Khan. Till det valde hon en liten spetsbustier vilket fungerar eftersom hon A. är supermodell. B. är supermodell och C.kostymbyxan är high waisted. Jag kan föreställa mig hur enormt tung den här outfiten är att ha på sig. Men vad gör man inte för mode, he, he!

Kanske lite mindre bra:

3Diane Kruger brukar alltid vara på min bäst klädda lista men alltså det är något med den här klänningen som får mig att tänka på ett nerspytt överkast. Och det kan väl aldrig vara bra? Hon ser också ganska blek och kallsvettig ut och håret är fuktigt… så det kanske helt enkelt är så att hon kaskadkräktes gröna paljetter på klänningen? (Note to self: ät inte paljetter).

4

Jag skulle också ha ett ansträngt smile om jag var tvungen att bära runt på den där enorma rosetten. Ser sjukt tung ut. Och vad är det som kommer ut ur klänningen nedtill, självlysande slime? Balenciagas lårhöga stövlar var supercoola till Lily Donaldsons klänning, men eh till den här ser det bara jättekonstigt ut. Sorry vackra Alec Wek men även du kan tydligen göra en miss.

405

När man har råkat trampa ihjäl en kyckling och inte kan få bort fjädrarna från skorna. Var snäll mot djuren Haily Baldwin, carma is a bitch!

Bilder: Vogue UK via Pintrest.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.