Foto Och Posering I Botaniska Trädgården!

img_1075.jpg
Foto: Liselotte.

Hello Citycatbabes!

Här om dagen var jag inbjuden till en skapande verkstad för bloggare med grymma fotografen Liselotte  (som tex. har fotat På Smällen Emmas headerbilder). Jag vet inte riktigt hur det gick till men plötsligt hade jag också gått med på att hålla en poseringskurs. (Efter jag hade slutat jobba som modell så arbetade jag på en modellagentur och coachade modeller, bland annat i posering). Så jag har gjort det många gånger förut men då brukade jag jobba en och en, lite läskigare att prata inför många samtidigt. Men Liselotte och bloggtjejerna som var med (Martina, Siranee, Johanna, Sara och Sandra, kolla gärna in deras grymma bloggar) var naturbegåvningar allihop, så det var inga problem alls. Eller jo, för att jag fick så klart en attack (av min sjukdom) och var tvungen att springa genom halva trädgårdsföreningen till entrén några 10 gånger till toaletterna. Plus att jag hade migrän så jag var grön i ansiktet av illamående. Inte helt på topp med andra ord. När vi var klara upptäckte vi att det fanns en toalett 1 meter från där vi var. Men, men, mycket motion fick jag. Extra bra lårträning och nedre magmuskelträning får man också, av att hopp-springa med benen i kors och kniiipa. Bieffekten är dock att alla du springer förbi kommer vika sig dubbla av skratt, men, men vad ska man göra? Jag fick lära mig en massa bra saker och fick verkligen lust att fota med min ”riktiga” kamera igen efter att enbart ha använt mobilen i några år.  Tack Liselotte för alla tips och Johanna & Siranee för att ni ordnar dessa helt fantastiskt roliga och lärorika blogg-work shops!

 

img_1073.jpg

Mitt eget foto av Johanna. Visst är hennes regnbågsfärgade hår helt fantastiskt?!

img_1072.jpg
Foto: Sandra Petersson.

Här sitter jag och e gla (och kissnödig).

dsc03513.jpg
Foto: Sandra Petersson.

Sandra på Gratisbilligt över på porträttfoto med mig som ”modell”.

Martina
Martina Johansson strikes a pose!

 

img_1076.jpg
Foto: Liselotte.

Här visar jag hur man poserar för att framhäva detaljer i en outfit.

img_7283.jpg img_7282.jpg

Fotoövningar i skärpdjup var superkul!

img_7346.jpg

Och så en smarrig fika med alla tjejerna som avslutning på Botaniska Trädgårdens café.

Skulle ni vilja att jag gjorde ett blogginlägg om posering/hur man blir snygg på bild? (Här på nya bloggen kommenterar man på ovansidan av inlägget). 😀

4 Kommentarer

 1. Liselotte säger:

  Tack för i söndags, jättekul att träffa dig för första gången.

  Att du hade migrän märktes inget mer av än att du nämnde det, du var härlig positiv och sprudlande 🙂 Och helt sjukt snygg med! Hojta till om du vill att jag fotograferar dig igen!

  1. citycatwalk säger:

   Hej, tusen tack själv, det var jättekul att träffa dig och bli fotad och få lära mig om foto. Det var ju bra att det inte märktes allt för mycket. Och tack det samma, du är själv sprudlande, positiv och supersnygg så det kanske smittade av sig på mig! 😉 Många kramar!

 2. Sandra säger:

  Det var så himla kul att du höll en kurs för oss, nu måste jag fortsätta öva på mina poser så det ser naturligt ut 🙂 Och få till en dag när jag har en bättre hår-dag och snyggare kläder 🙂 Går ju liksom inte att få till en snygg frisyr när det är fuktigt och regnigt. Jag märkte inte ens att du sprang på toa så många gånger haha, hade fullt upp att fota. Inte märktes det att du hade migrän heller. Bra pokerfejs tydligen 😉 Kram

  1. citycatwalk säger:

   Åh vad roligt att du tyckte det, det tyckte jag också var kul och ni var ju naturbegåvningar på posering hela bunten, kanske för att ni hålla på med foto så pass mycket. Ja men eller hur, värsta frisyrvädret någonsin. Jag har också självlockigt hår som ser ut som sockervadd när det är fuktigt, haha. Det får vi göra om när det är bättre väder! Tack vad bra, jag har övat på mitt poker face länge, långt innan Lady Gaga snodde det från mig! 😉 Många kramar och tack för fina foton!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.