Dagens Outfit: Ribbad Klänning och Tigerskor!

Hello Citycatbabes!

Bloggdesign!

Hur mår ni? Vad kul att det är så många som börjar hitta tillbaka hit efter bloggflytten. Jag trivs superbra här på Finest nu när allt funkar igen och jag är faktiskt riktigt nöjd med utseendet på nya bloggen. En ny grej bland många andra nya coola features är att kategorierna har underkategorier. Så vill ni tex. läsa om New York så går ni till kategorin ”resa” längst upp på bloggen och ”hovrar” med muspekaren och får då fram en lista på alla destinationer vi har rest till och så kan ni välja New York där. Kul tycker jag och förhoppningsvis ni med! 🙂 Om ni har önskemål med bloggdesignen så får ni gärna kommentera eller maila!

img_0220-2.jpg

Samma outfit flera gånger?

Här kommer en outfit som jag har haft på mig flera gånger på sistone. Jo man får faktiskt ha samma klädkombinaton flera gånger (fast det kan så klart vara bra att eh tvätta den emellan). Ibland hittar man bara en sån där klockren kombo som är både bekväm och snygg och då tycker jag att man kan köra på den fler en än gång. Men, inte flera dagar i rad med samma umgängeskrets så att säga. Då kan det bli lite konstiga blickar eller undrande frågor om du inte sov hemma över natten, ha, ha. Så låt det gärna gå några dagar emellan om det är tex. till jobbet du vill ha samma outfit flera gånger. Säg att du är på jobbet ena dagen och nästa dag åker du på utbildning med helt andra människor, då kan du absolut ha samma outfit två dagar i rad (förutsatt att allt är rent och inte luktar svett). Det sparar tid, du känner dig säker och snygg och undviker klädpanik. Du kan också variera en favoritoutfit med små enkla medel som att byta smycken eller accessoarer.

eb211af0-aec3-414f-9dbe-d4147c48f8f9-2.jpg

Dagens outfit!

Den här ribbade gröna klänningen fyndade jag på HM:s rea och den är SÅ skön varma dagar. Den går att klä upp och klä ner och är varken för festlig eller för alldaglig. Och, den kostar 59 kr, helt sjukt billigt. Eftersom den har lite safari-look över sig med färgen och de kraftiga snördetaljerna så har jag spunnit vidare på det temat och adderat tigermönstrade skor och en brun läderväska.

Önskar er en superfin onsdag! Citycatkisses!

img_2011-2.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.