Semester på Kreta: Dag 1!


Hello Citycatbabes! Hoppas ni mår bra! Vi njuter av galen värme här på Kreta. Äntligen har jag fått mitt första dopp i havet för i sommar, underbart! Vi bor på ett fantastiskt fint hotell som heter Minoa Palace Resort. Första dagen gick bra även om resan hit var tuff. M hade jobbat så sjukt mycket veckan innan så fick göra hela packningen själv och var helt slut. Vi kom fram på kvällen och när vi vaknade nästa morgon var det till strålande sol och havsutsikt från balkongen. Men det där med beach babe kan man glömma i 40 graders värme, man ser mer ut som en högblank, illröd, gelepudding som dryper av svett. Med frissigt, tovigt hår fullt med sand, som topping! Inte min bästa look känner jag, men vad ska man göra! Så eh vänta er inte så mycket strandbilder på mig. 😉 Ha det gott finaste Citycatbabes! Citycatkisses!

Comfy reseoutfit med linnetee från HM, vit skjorta, mjuk mockajacka och vita jeans. Silverfärgade espadrilles till det.

Lunch på Joe & The Juice på flygplatsen!På flyget! Förväntansfull liten kille! 🙂

Framme på hotellet på kvällen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.