7 Tips -Så Stylar Du Pyjamastrenden!

Hello Citycatbabes!
Trenden med pyjamas på dagen har hängt med några säsonger men just nu är den hetare än någonsin. Bara senaste veckan har jag sett flera olika varianter på röda mattan som tex. de här tre, ovan. Snart börjar modeveckorna och jag misstänker att vi kommer att få se en och annan pyjamaslook på streetstyle-stjärnorna. Men hur bär man upp en pyjamas på dagen utan att se ut som att man har klivit rakt ur sängen och ut på stan?
  1. Bär den med glimten i ögat och lite humor.
  2. Välj en silkig variant, gärna siden, som kommer att ge hela looken en lyxig touch, hellre än bomull och absolut inte flanell.
  3. Kombinera med snygga skor. Skorna kommer att avgöra om du ser ut att ha tagit på dig en medvetet dressad look eller om du ser ut som en förvirrad sömngångare. Välj gärna en sandalett med rejäl klack eller en festbetonad sko, snygga sneakers går också bra. De populära tofflorna går att kombinera med den här looken men det kan bli lite väl mycket pyjamasparty om du inte har rätt accessoarer i övrigt.
  4. Stylingen är viktig! Om du har fixat hår och makeup kan ingen ta miste på att du medvetet klätt dig i pyjamas.
  5. I stort sett alla mönster funkar, välj gärna storblomigt i höstfärger för maxad trendstatus i höst. Men undvik Snobben och Musse Pigg. 😉
  6. Addera gärna ett par stora hoopörhängen eller ett par riktigt glittriga varianter. Eller gör det mesta av en uppknäppt v-ringning och lägg till ett statementhalsband. Många smala halsband i olika längder är också snyggt.
  7. När du inte vill bära hela settet använder du pyjamsskjortan som vilken sidenskjorta som helst. Kombinera med jeans och boots eller bär till en pennkjol och klackar eller uppknäppt som en liten jacka över tex. jeansshorts och linne.
  8. Något du inte ska bära till? Undvik svandunstofflor, morgonrock och gosedjur! 😉

    Några snygga varianter i butik just nu:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.