Bäst Och Sämst Klädda: MTV VMA 2017!

v13Haily Baldwin i Zuhair Murad och Jennifer Fisher jewelry. Yasss girl! Det är så här man ska se ut på en MTV-gala. Det ska vara glitz och glam men med en ”cool girl vibe”. De transparenta glitterklänningarna har vi sett så mycket av och är lite trötta på men jumpsuits däremot, känns nytt och fräscht. Den passar både henne och evenemanget helt perfekt.
2017 MTV Video Music Awards - ArrivalsLorde i Monique Lhuillier. Wow, vilken klänning, helt fantastiskt. Och Lorde får den att se så hypermodern ut med mjuk nästan obefintlig makeup, vilt, oborstat hår och inga smycken alls. Som en skogsälva eller mystisk sagovarelse. Men helt ärligt hade den kanske passat bättre på Oscars-galan än på VMA.
v9Paris Jackson i Dior. Här har vi en anna cool it-girl som i princip kan ta på sig vad som helst och ändå se hur snygg ut som helst. Men det blir ju alltid extra bra med Dior.
v11Olivia Munn i Nocholas Jerban. Hela den här looken är fantastisk. Lika delar hög modegrad/glamour/coolt. Och kolla in den perfekta makeupen med felfri bas, ljuvligt glöd på kinderna och höstigt mörka läppar, perfektion! Enda minuset är att jag tycker klänningen är lite för kort, några centimeter till och hon hade hamnat i toppen av listan!
v10Mel B i Discount Universe. Jag gillar alltid en shout out till feminismen och snyggare än så här kan man knappast göra det. #girlboss
v4Katy Perry i Stephane Rolland. Klänningen är helt fantastisk, de maffiga örhängena likaså. Men what’s up with the hair and makeup? Jag kan förstå att Katy försökt sig på en slags mix av 60-tal och 90-tal a la Sharon Stone i Basic Instinct. Men alltså, jag tycker den här kortklippta, gulblekta frisyren och den helt galna makeupen får Katy att se 20 år äldre ut än vad hon är. Jag hade föredragit den här looken!
v6Nicki Minaj i Atsuko Kudo. Den här är så svår… för å ena sidan är det ju en supercool look, som verkligen är Nikki. Hon har  gått all in och bjuder på show. Bara kolla på löshåret som når hela vägen ner till knävecken. Men samtidigt så är den rosa gummidräkten liiite väl avslöjande ni vet var… just sayin. Och är det inte lite ”mycket” på en gång med både choker, armband och hoopörhängen? Förvisso är alla smycken av äkta diamanter vilket ger extra wow-faktor. Det är de snygga skorna som räddar looken för mig. Hon hamnar på Vogues bäst klädda lista men på min njae, jag tror ni får bestämma! 🙂 Hiss eller diss?
Demi Lovato i Zuhair Murad Couture och Casadei skor.  Alltså sen när är det inne att se ut som kosackdansare på röda mattan? Sorry, vackra Demi, du kan mycket bättre än den här konstiga dressen.
v7Kesha i Monsoori. Men neeej, Kesah, vad är det här? För mig ser det här ut som en skämtklänning från ett Halloween-party. Den är för stor, passformen är katastrof, hemsk färg. Den är bara nej, jag fattar inte grejen! Ärligt talat ser hon precis ut som en sån där figur som man sätter ovanpå bröllopstårtan! Och det kan ju inte vara bra.
2017 MTV Video Music Awards - Red CarpetLil Mama. Rött från topp till tå är höstens innelook nr 1. Men jag är ganska säker på att en illasittande, halvtrasig, röd klänning med röda stripper-heels i lack och en matchade fågelbur inte går hem på Paris modevecka. Och var är fågeln? Dog den av skräck när den fick se outfiten?
Lizzo. Ta en lång titt på den här outfiten. Verkligen ta in alla detaljer som vita glittriga sneakers till vita strumpor med strumpeband, ärmar som både är off-the shoulder och puffärmar men ändå har tight nederdel, de små handmanschetterna i tyll med dekorationer, den gigantiska spets-BH:n som tittar fram i urringningen på en omlottklänning med släp, Game-of-Thrones-kronan i håret och de mer än axellånga, glittriga örhängena. Och ta sen en Ipren. Eller två. Du får gå och lägga dig ner en stund också om du behöver.
Over and out! 😉

Bilder: Entertainment Weekly och InStyle.com via Pinterest.

 

2 Kommentarer

  1. Sandra säger:

    Jag älskar hur du summerar klänningarna. Jag kan inte annat än att hålla med om sämst klädda kategorin.

    1. citycatwalk säger:

      Åh vad roligt att du tycker det, vad glad jag blir. Ja, ha, ha, men vad skönt, inte bara jag som tycker de var modemissar då! 😉 Kram! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.