Emmy Awards Bäst Klädda!

Hello Citycatbabes! Omg! Kan ni fatta att jag för första gången i bloggens långa historia missade att det var Emmy-galan?! Jag som älskar tv-serier och aftonklänningar. Helt galet, ha, ha. 😉 Här kommer äntligen mina bäst klädda fashionistor från eventet!
Nicole Kidman i Calvin Klein och juveler från Harry Winston. Alltså herregud vilken superlook. Nicole gör en total comeback tack vare den grymma serien Big Little Lies som hon också vann en Emmy för. Hennes klänning är helt magisk, men man ser bättre på video hur otroligt vackert banden i ringningen gnistrar. Att hon kombinerar den röda klänningen med karamellrosa sandaletter gör att de blir en stor slam trendmässigt!
Thandie Newton i Jason Wu. Så otroligt vackert. Även här ser man inte hur vacker klänningen är för än man ser den ”live”. Hela tyllkjolen gnistrar och det enkla livet gör att klänningen blir så elegant. Jag älskar den mörka manikyren som får in lite höstkänsla i looken.
Emmy Rossum i Zac Posen. Wow, Emmy bjuder på old Hollywood glamour i en underbar gnistrande balklänning och stora smaragdsmycken. (Kanske inspirerad av Angelina Jolies look på Oscarsgalan 2009). Jag älskar när stjärnorna slår på stort.
Sarah Paulson i Carolina Herrera och Lorraine Schwartz juveler. Sarah är SÅ fashion. Den här klänningen är magiskt vacker och supercool samtidigt med en läckert djup ringning i ryggen och stora 80-talsinspirerade puffärmar. Den runda väskan ser nästan ut som en liten spegel.
Jane Fonda i Brandon Maxwell. Jane chokade omvärlden, men inte mig ha, ha, när hon anlände till Emmygalan i den här ceriserosa, fantastiska, klänningen och otroliga smaragdsmycken. Få 79-åringar må ha Jane Fondas figur, men jag tycker att alla 79-åringar ska fortsätta ha roligt med mode, fortsätta vara sensuella och kvinnliga och våga bära färg precis som Fonda! Ålder är bara ett nummer. Go Jane!
Sofia Vergara i Mark Zunino. Sofia ger oss va-va-voom som ingen annan i en vit aftonklänning i sjöjungfrumodell. Vitt är alltid vackert och speciellt på Sofia.

Bilder: Getty Images för www.Vanity Fair.com

Här ser man fler fantastiska klänningar från Emmygalan! (Första klänningen ser ni 0.37 min in i videon).
Vem tycker ni klädde sig bäst?

2 Kommentarer

  1. Men HUR snygg är inte Jane Fonda i den åldern?? Man kan ju vara glad om man överhuvudtaget lever i samma ålder 🙂 Jag älskar hon sarah också i American Horror story, hon har nån klass bara som är svår att ta på. Det du sa förut att jag skulle ha klass med kös är PRECIS det jag vill ha hahhah Jag brukar säga att jag är som en katt stryk mig medhårs och jag är prrrr stryk mig mothårs…you dont even wanna go there LOL nog därför jag älskar katter också 🙂

    din blogg är jättefin btw:)

    KRAMMM!

    1. citycatwalk säger:

      Ha, ha, det låter precis som mig och det är nog därför jag också älskar katter. Eller en av 2000 anledningar till att jag älskar katter, he, he. Ja visst är Fonda helt galet snygg? Man fattar ju att det nog är en och annan doktor inblandad men ändå, så coolt och jag blir så glad när jag ser kvinnor som vågar leva livet och klä sig i sånt som de känner sig ursnygga i, som vågar vara sensuella även fast de laserat 70. Go Fonda! Och go Sarah också, den tjejen har stil! Som du! Puss och kram, önskar dig en härlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.