Dagens Outfit: Röda Strumpboots!

-Inlägget innehåller reklam för Nelly-

Hello Citycatbabes! Hoppas ni mår bra! Här har det inte varit något vidare. ”Stampe” har varit så förkyld och har kruppanfall på nätterna så inte mycket sömn. Jag har samtidigt en jättedålig period med sjukdomen då jag mest är sysselsatt med att krypa mellan sängen och toaletten. Åh fy. Men, här kommer en härlig outfit jag hade på mig förra veckan när jag mådde bättre. De röda bootsen är så roliga och lyser verkligen upp vilken outfit som helst. 🙂
Dagens stiltips: De här bootsen har flera namn, man kan kalla dem strumpboots eller sockboots. Vad man än väljer att kalla dem så är stövletterna som man drar på som en strumpa säsongens hetaste skotrend. Balenciagas Knife-booties är hetare än hetast och även Fendis röda varianter har synts på var och var annan fashionista världen runt. Svart är alltid klassiskt så vill du lägga en större summa på den här trenden rekommenderar jag att välja det. Är du osäker på om trenden är något för dig kan du välja en lite billigare variant och våga dig på en härlig färg. Rött är höstens absolut trendigaste färg både på skor och kläder.
Röda lackboots/ Nelly. Rutiga byxor/Zara. Ullkappa/Zara. Väska/ Gucci Marmont. Svart T-shirt/ Selected Femme.
  
Ni såg kanske när jag packade upp de röda lackbootsen i min förra Youtube-video. Alltså jag är SÅ sjukt glad. 3000 visningar!! Helt galet ju. Tack för att ni tittar, för att ni valt att prenumerera, för härliga kommentarer och för ert stöd. ♥ Det värmer i hjärtat! Önskar er en underbar torsdag! I morgon är det dags för lite härlig kändis-inspo här på bloggen igen, yay! Citycatkisses!
Kommentera här! ♥

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.