Vad Gör Man En Lördagkväll I Göteborg?

Foto: Therese Larsson/ Tess & Lex.

Hello Citycatbabes! Förra helgen var jag på ett fantastiskt event med Hello Bombshell i deras fina lokal mitt i centrala Göteborg. Vilken dröm att jobba i coola Vastastan, så nära Avenyn och med något så roligt som att göra andra människor fina.

Foto: Therese Larsson/ Tess & Lex.

Det var lika snygga som talangfulla Tanja och Linda från LM Event  och Clara från Hello Bombshell som höll i tillstänningen. Det är så sällan jag är ute själv på en lördag. Det har jag nog inte varit sen ”Stampe” föddes faktiskt, så det var superkul.

Foto: Ellie/Citycatwalk.

Jag och Yvonne som driver sitt populära Instagramkonto Y.Strandvik bytte outfitråd, skickade bilder och videos och gjorde oss i ordning via Instagrams chatt. Det är ju helt fantastisk. Jag kan sakna den där ungdomstiden så mycket när man var ett gäng tjejer som gjorde sig i ordning tillsammans för en fest, nu kan man få den känslan ändå, tack vare tekniken. Och hur snygg blev hon inte? Omg, det här är en tjej som älskar färg precis som jag och hon dök upp i den lilla röd med ett gnistrande halsband till. Så läckert.

Foto: Ellie/ Citycatwalk.

Jag hade gjort mig lite extra glammig med min nya kostym från Zara som jag hade med i senaste haul-videon på Youtube och glittriga örhängen. Jag la till en färgklick i form av en orange väska. Det var inte lika glammigt hemma som ni ser! 😉

Foto: Ellie/Citycatwalk.

Foto: Therese Larsson/ Tess & Lex.

Väl där såg jag vackra blommor och brinnande facklor utan för dörren och när jag klev in möttes jag av energin från alla härliga, parytsugna, ursnygga, tjejer.

Foto: Ellie/Citycatwalk.

Många av dem känner jag nu och då blir det så klart ännu roligare. Underbara Nazima från Nazimas Mat & Hem, Tess från Tess & Lex, Johanna från Enkla Knep och Siranee från Thaimorsan.

Foto: Therese Larsson/ Tess & Lex.

Två nya coola bloggare lärde jag också känna Mixed Girl och Plumpy85.

Foto: Ellie/Citycatwalk.

Jag fick lite extra tid med den här fina bloggaren och småbarnsmamman, Jenny, som inte bara har en superhärlig blogg men också är helt fantastisk som person. Det är väldigt skönt att prata med en annan mamma med liknande värderingar och jag känner mig alltid lugnad och peppad av hennes kloka råd. Vad denna galet snygga, långa tjej med perfekt figur gör bakom datorskärmen är en annan fråga för hon borde jobba som modell och jet-setta världen runt. Men så länge hon inte har tagit tag i den karriären måste ni bara in och läsa hennes blogg JennyJenny.se som är en av de snyggaste jag sett, precis som hennes själv då. 😉

Foto: Ellie/Citycatwalk.

På eventet kunde man få håret lockat av tjejerna på Bombshell och läcker makeup av Karin Flodin som är makeupartist baserad i Göteborg. Jag hade redan sminkat mig hemma men Karin hjälpte mig att lägga en glittrig ögonskugga så att jag fick skimra lite extra resten av kvällen. Guld värt för en sjuk och trött småbarnsmamma.

Foto: Jenny/JennyJenny.se

Hon delade med sig av ett litet trix, hon använde ögonfranslim för att få glittret att fästa på ögonlocken. Väldigt smart tips. Ni hittar denna grymt duktiga makeupartist på Instagram här.

Foto: Ellie/Citycatwalk.

Vi mumsade på en härlig buffé från Mathem, tittade på vackra smycken från Sinath, prövade kläder och skor från Capri Collection och smakade på hälsosamma, lokalt, kallpressade juicer från Hjärtats Juiceri.

Det var tävlingar, härligt mingel och jag fick med mig en välfylld goodiebag hem. Så kul!

Foto: Ellie/Citycatwalk.

Tanja, alltså hur vacker? (Hennes grymma blogg Storstadsmamman hittar du här) . Hon jobbar med Capri Collection och hon hade på sig en satinskjorta med broderier från märket. Extra kul med ett Borås-baserat märke tycker jag så klart som har bott i och gått på Textilhögskolan i Borås.

Tack LM Event för denna roliga kväll, det var så roligt att äntligen få träffa er!

3 Kommentarer

 1. JennyJenny.se säger:

  Men tack så jättemycket för all de snälla o smickrande orden!! ❤️Lyste upp hela men dag! Kram!

  1. citycatwalk säger:

   Tack själv fina du, det samma! Många kramar! <3 <3 <3

 2. Linda säger:

  Men HUR roligt var det inte att kika in här och mötas av ett sådant toppeninlägg! Tack så mycket för dina fina ord!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.