Dagens Drömoutfit -Rosa Fuskpäls!

Pink, Silver & Grey Fall Outfit!
Hello Citycatbabes! Idag drömmer jag om en underbar, rosa, fluffig fuskpäls som den här från Miu Miu. Ljusrosa är snyggt ihop med svart och det blir oftast att man väljer svart eftersom garderoben ofta består av många svarta plagg och accessoarer. Men, om du vågar kombinera rosa med grått i stället kommer du att få en outfit som är helt fantastisk! Adderar du dessutom lite metallicbänk i form av silveraccessoarer så blir det verkligen 10 poäng, SÅ snyggt! Jag har sett en rosa fuskpäls från HM som många haft på sig på Instagram men jag har aldrig sett den i svenska nätbutiken, någon som vet var den säljs? Citycatkisses!

Frame turtle neck sweater dress
4 155 SEK – nordstrom.com

Miu Miu imitation fur coat
16 650 SEK – net-a-porter.com

Yves Saint Laurent metallic bag
19 180 SEK – forwardbyelysewalker.com

Rolex pre owned jewelry
38 805 SEK – vestiairecollective.com

Allurez 14k stud earrings
24 730 SEK – allurez.com

Accessorize fedora cap
405 SEK – accessorize.com

Burberry eau de perfume
1 010 SEK – nordstrom.com

Topshop nail polish
88 SEK – topshop.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.