En Stilutmaning!

Stilutmaning, dagens outfit, Modeblogg, Göteborg.
Citycatwalk. /Hannah Akinyemi.
Hello Citycatbabes! För ett tag sedan blev jag utmanad av Yvonne (Y.Strandvik) att vara med och återskapa 3 kända Instagramprofilers bilder, tillsammans med henne och Emma (StylebyEmm4). Spännande och kul tänkte jag och insåg först senare hur svårt det skulle vara, ha, ha. Vi fick välja en bild var som alla tre skulle återskapa. I söndags presenterade vi den första bilden på Instagram. Det var SÅ mycket svårare att göra den än jag någonsin trodde.
Först fick jag så klart försöka hitta liknande kläder. Skorna hade jag ju väldigt lika från Christian Louboutin, men fick ta en helt annan svart väska. Mina jeans var alldeles för pösiga och jag hittade ingen liknande spetstopp i någon butik, så jag fick ta en gammal topp och fästa ihop med patentnålar i halsen. Jag och mamma körde runt i mitt område och letade efter en bra trappa. När vi äntligen hittat en, hade ”Stampe” så klart somnat i bilen så då kunde vi ju inte lämna honom och gå iväg och fotografera. Vi fick leta upp en ny trappa där vi kunde ha uppsikt över bilen/parkera precis intill. Vi hittade tillslut en men den trappan ledde rakt ner till ett övergångsställe på en stor trafikerad väg så mamma fick stå mitt i gatan och fota mig, ha, ha, ha och jag fick stå och skrika ”aktaaaa nu kommer en till bil”. Det måste ha sett helt galet ut. Dessutom var det sviiiinkallt så jag höll på att frysa ihjäl. Det var SÅ stressigt, men resultatet blev ganska okej tillslut ändå. Yvonne tog det hela på lite mer allvar och anlitade en proffsfotograf för bilden.
Här ser ni de andra tjejernas bilder som blev så fina och de fick också absolut mest likes så klart.
Det var väldigt roligt att Hanna som skapat originalbilden kommenterade på allas våra bilder och la ut våra bilder på sin Insta Story! 🙂 Idag kl 18 presenterar vi bild nummer 2 i utmaningen, så håll utkik på min Instagram. Bild nummer 3 kan jag lova bjuder på ett gott skratt! 🙂

4 Kommentarer

 1. Wow så kul idé! Det var verkligen kul att se både dom här bilderna och dom ni publicerat på Instagram! Vad duktiga ni är och så kreativa!

  1. citycatwalk säger:

   Tack underbara du, så roligt att höra. Ja en jättekul utmaning verkligen, du kanske vill va med nästa gång? 😉

 2. Emma säger:

  Jag tycker att din outfit var den absolut bästa! Såg knappt någon skillnad alls på din bild och originalbilden, otroligt snyggt gjort, dessutom var miljön i din bild mer lik originalbilden, tycker inte alls att de andra två var lika originalbilden 🙂

  1. citycatwalk säger:

   Åh tusen, tusen tack, så glad jag blir. Lite skönt att få höra faktiskt, ha, ha, eftersom responsen blev så mycket bättre på de andras. Men inte så konstigt när man tar en proffsfotograf till hjälp iofs, vi gick in på olika nivåer kan man säga. En kul utmaning i vart fall. Tack underbara du för peppen! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.