Vårtrender 2018! Lila Lavendel!

Modeblogg, Göteborg, Lavendel, Lila, Vårmode, vårtrend, vårens färg

Hello Citycatbabes! Idag och i några inlägg framöver tänkte jag svara på en läsarfråga som lyder så här:
Hej Ellie! Kommer man få se någon trendrapport för vad som kommer till våren på din blogg? Kram Johanna.
Hej Johanna! Självklart, jag ska ge er ALLA stora trender ni behöver ha reda på inför våren och sommaren 2018. Jag tar en trend per inlägg tänkte jag. Först ut var puffärmen som ni kan läsa om här. Idag tänkte jag skriva lite om vårens absolut största trendfärg nämligen lavendel.
Modeblogg, Göteborg, Lavendel, Lila, Vårmode, vårtrend, vårens färg
Bild: Elle.com via Pintrest
Vårens Trendfärg: Lavendel kan även kallas för ljuslila, syrenlila, pastellila, viol, greddelin, ja kärt barn har många namn, men lila is ”the shit” den här säsongen helt enkelt och jag tycker lavendel låter så vackert och somrigt. 🙂 Jag anar att lila kommer bli lika populärt som rött har varit nu under hösten (men släng inte era röda plagg, de kommer tillbaka nästa höst och helt ärligt tror jag inte den försvinner under sommaren heller).
Ljuvlig lavendel ses i vår hos designers som Victoria Beckham, Michael Kors, Erdem, Bottega Veneta mfl. Alla möjliga olika typer av plagg har fått en version i den fina pastellfärgen som tex. stickade tröjor, kostymer och silkiga klänningar. Om du känner dig osäker på om lavendel är något för dig så kan du börja med ett lavendel-färgat nagellack eller en härlig halsduk/sjal/scarf. Annars tycke jag du ska slå till på en ljuslila kavaj.
Min underbara stickade tröja av ull och mohair hittade jag på Asos herr-avdelning otroligt nog. I januari är det ofta lite tight i budgeten för många av oss och då kan det löna sig att se vad killarna har lämnat kvar på rean. Den här fina tröjan fyndad jag med ytterligare rabattkod för en dryg hundralapp! 🙂
Modeblogg, Göteborg, Lavendel, Lila, Vårmode, vårtrend, vårens färg
Dagens outfit!

Modeblogg, Göteborg, Lavendel, Lila, Vårmode, vårtrend, vårens färg 2018

Fuskpäls/ RagLady, (jag har den i vitt) tröja Asos, skinnleggings/Guess, väska/ vintage Gucci. Boots ”Serena” heter de med fuskpäls i som jag har/ Dr Martens.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.