Dagens Outfit -Rutig kjol och krispigt vit skjorta!

-Inlägget innehåller affiliatelänkar- Alla produkter har jag köpt själv.

Dagens outfit Göteborg modeblogg Gina Tricot rutig kjol vit skjorta rosa väska

Hello Citycatbabes! Här kommer en dagens outfit från Spanien! Precis innan jag åkte köpte jag den här underbara rutiga kjolen och den här härligt krispiga vita skjortan, båda från Gina Tricot.
Dagens outfit Göteborg modeblogg Gina Tricot rutig kjol vit skjorta rosa väska
Stiltips nr 1: rutigt har varit en stor trend hela hösten och vintern men ovanligt nog så fortsätter rutigt att vara superhett hela sommaren och vi ser även rutigt till hösten 2018. Jag älskar den draperade framdelen och den fina knytdetaljen på den här kjolen. Den var helt slutsåld i butik men jag lyckads få tag i den på nätet som tur var.
Stiltips nr 2: en vit klassisk bomullsskjorta som sitter bra är något som precis alla behöver i sin basgarderob. Den finns i alla prisklasser från budget som den här till superlyx från de parisiska modehusen. Den här från Gina Tricot är av ekologisk bomull, titta gärna efter det när du köper en ny skjorta.

Dagens outfit Göteborg modeblogg Gina Tricot rutig kjol vit skjorta rosa väska

I dag kan ni se mig pröva de här kläderna i en liten mini-haul på Insta Stories på Instagram. Väskan (i nude) hittar ni här. Armband från Dyrberg Kern hittar ni här. Länk till solglasögonen hittar ni i ett tidigare inlägg här. Rutiga kjolen ”Clementine” hittar ni här. Och skjortan ”Jessie” här.

Dagens outfit Göteborg modeblogg Gina Tricot rutig kjol vit skjorta rosa väska

Skjorta/ Gina Tricot. Kjol/ Gina Tricot. Väska/ Rebecca Minkoff Rag Lady. Solglasögon/ Le Specs. Skor/ Adidas. Klocka/Michael Kors. Armband/ Dyrberg Kern.
Hoppas ni har det bra, syns på fredagsmyset i morgon! Citycatkisses!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.